Somerset Deer Stalking

Bill Boyce er en særdeles erfaren jagtudbyder, med store arealer til rådighed i Somerset og Wiltshire, som historisk er kendt for at levere stærke bukke. Mere end 35 års erfaring med bukkejagt, heraf 10 år som Ranger på Longleat Estate, er din garanti for en professionel jagtføring, på de absolut bedste områder af det 20.000 ha. store jagtområde. Bill jager altid 1 x 1 og foretrækker små hold, med 1 til 2 jægere af gangen. Ved større hold er der mulighed for at indkalde flere stalkere.

Bukkejægere fra hele verden, søger til Somersets smukke natur med skov, marker og dybe dale, efter kapitale bukke, hvor jagten forgår på marker med varierende afgrøder, græsarealer og skove. Gennemsnitsvægten over flere år, ligger på imponerende 420 gram og hvert år er der jægere som vender hjem med flotte medaljetrofæer, hvor de bedste på 500 – 600 gram tager guldmedalje. Jagten kan kombineres med muntjac, som uanset bestanden ikke er udpræget stor, leverer rigtig flotte trofæer.

I England er der generelt to sæsoner for råbuk, fra starten af april til midt juni, samt brunsten fra midt juli til midten af august. I april er bukkene dog stadig grå og ikke helt efter de fleste jægeres smag.

Bill tilbyder leje af riffel i kaliber .25-06 samt .300 Win Mag. Han har også links rifler i begge kalibre. Riflerne er udstyret med kvalitetsoptik fra Smidt & Bender. Det er muligt at medbringe egen riffel, men det kræver en Engelsk våbentilladelse, som skal søges minimum 6 uger før ankomst.

I forbindelse med Bills 18. hundredetals hus, som har været i slægtens eje de sidste 150 år, ligger en jagtstue, som er det naturlige samlingspunkt før og efter jagten. Her er der mulighed for kaffe og te, samt at få vendt jagtens oplevelse.

Rejsen til Somerset Deer Stalking, begynder med en flyvning fra Billund eller Kastrup til London. Her er der billige afgange, med flere lavprisselskaber. I lufthavnen i London lejes en bil, køreturen til Laverton i Somerset tager fra to til tre timer, alt efter hvilken af Londons lufthavne du ankommer til.

I nærhed af Bills hus, ligger to mindre B&B, hvor du indkvarteres alt efter hvor der er plads. Det er begge dejlige steder, hvor der serveres udmærket engelsk morgenbord. Frokost og aftensmad kan købes på en af de lokale pubs.